Thursday, 1 June 2017

its hard to not think about it

Dear diary... 
dalam sesuatu relay tu.. 
kita mesti ada naik dan turun dia kan..

dan yaa.. 
kadang.. saat kita jatuh.. 
jatuh yang teramat sangat.. 
kita kena bangun sendiri.. 
kuatkan hati sendiri.. 

and thats what happen 
on 13/07/2016.. 

yaa .. dalam hubungan jarak jauh ni..
kita tak tau pun dia dengan siapa.. 
kita tak tau pun dia text siapa.. 
kita tak tau pun.. 
dia tengah fikirkan siapa.. 

kadang.. sampai sehari tak chat.. 
tak kol.. takda kabar langsung dalam sehari tu.. 
memang rasa teramat sedih lah.. 
bila kau cuba buat2 tak fikirkan dia.. 
dan rasa putus asa dah dengan relay tu.. kau tak sanggup dah.. 
tak sanggup dah rasa sakit menahan rindu.. 
namun kau tau.. 
kau akan rasa lebih sakit.. 
lebih sakit lagi banding dari ulser yg ada d mulut tu kau sapu garam.. 
laaaaaggiiiiiii sakit dari tu.. 
sepuluh kali ganda jauh lebih sakit..
dan disebabkan tu kau tak mampu menahan pedih.. 
sebab.. 
kau masih perlukan belaian dia.. 
kau masih perlukan perhatian dia.. 
kau masih perlukan kasih sayang dia..
dan semua kenangan dengan dia.. 
memang susah untuk dilupakan.. 

on that day.. 
i really.. feel so hopeless.. 
overthinking.. sedih.. smua..
waktu tu.. kau cuma dapat tengok gambarnya jak.. 
gambar2 yang dia post. di laman sosial nya.. 
kau rasa happy lah.. 
at least kau tau dia sihat and gembira.. 

and.. 
i know.. 
i guess.. i will have the same experience again.. next year.. 

asfa dah gitau dia dah.. 
to have the same awful experience.. 
i might loss my mind with it.. :)
it maybe take a months.. 
several months i guess.. 

but
i promise you.. 
im gonna stay.. no matter what.. 

so,.. be loyal or not.. 
miss me or not.. 
stay or leave.. 
its ur choice..
when u give up on me..
i will give up on me too.. :)

i will just do.. what my ❤ want me to do... 

love you ❤ amjan
miss you ;)

No comments:

Post a Comment

Blinking Domo