Friday, 19 May 2017

dia tidur dah..

Dear diary..
Asfa jarang dah ni tido awal..
But dia pulak tido awal dah sekarang..
Huhuuu.. bukan rezeki lahh chat ngan
lama2.. Hmmm..

no lahh.. yaa asfa faham jugalah..
dia penat kan.. hmm takpalah..
rindu jaa..

masa yang paling best dan asfa rindu..
chat semasa lewat malam ..
cerita sal apa2 jaa lah..
biarpun cerita tuu macam cerita kosong jaa kan.. tapi cerita tuu semua buat chatting tu makin syiok..
dapat ketawa sama..
tersenyum bersama..
terbayang bersama..

tapi.. jarang lah dapat buat macam tu..
Susah lahh.. dengan masa dan keadaan yang tepat serta sesuai jaa benda tu boleh berlaku.. asfa rindu sangat masa tuu.. sebab semasa tengah malam macam ni lahh.. kita rindu orang yang paling kita sayang.. paling kita kasih..
paling kita rindu..

memang take dinafikanlah..
asfa suka cerita sal masa lali dan kenangan asfa dengan dia..
kadang asfa tanya.. benda yang asfa tahu.. saja jaa asfa nak tahu dia ingat ka tidak masa tu..
tapi tak bermakna jugalah kalau dia take ingat tu tanda dia tidak kesah kan.. tiadalah juga macam tu..
asfa cuma nak tahu jaa samada dia perasan atau tidak..

kadang kan.. Asfa rasa macam terlalu terpengaruh dengan pemikiran orang lain.. Asfa pantang dengar " weh dorang si.. Bla.. Bla.. dah break.. padahal dah 3 tahun sua dorang tu.. "..
I really hate hearing that words..
For some reason.. I will be over thinking.. Overstressed.. overprotective.... Just like all my hormones.. explode and mix at the same time..

I'm just so worried..
Yah I know.. I can said it like million times.. That I won't leave him..
I will search every possibilities.. to stay with him..

If I need to find a guy other than him..
It will be his clone.. Or no one but just him..

I wish.. I can expressed all of my feelings for him.. But I can't..

U know.. I've had a nightmare last night.. and for the first time.. That I wish its only a dream.. sebab selalunya asfa nemau bangun kan dari tidur tuu..

hope u always in a pink of health..
And happiness.. In all ur day.. bang..

 Remember me.. throughout ur days..

Love from me..

No comments:

Post a Comment

Blinking Domo