Saturday, 22 April 2017

miss u

Dear diary...
u know what love is?

cinta yang takkan pernah henti..
cinta yang takkan pernah hilang..
cinta yang takkan pernah pergi..

bila sedih.. ingat diaa..
bila gembira.. ingatkan dia..

bayangkan perkara indahh..
bayangkan semua kenangan bersama..
yaa.. benda tu sangat buatkan asfa gembira sangat...

rindu sangat ni mau main2 hidung ngan dia..
sebab setiap kali asfa buat benda tu ngan dia kan.. asfa automatik tersenyum ni.. selalu jaa ni tebayang benda tu.. dunnolah.. maybe asfa suka sgt scene tu hahahaha..

u know..
baru baru ni jaa asfa temimpi ada baby kembar tigaa hahahaha..
asfa mimpi first2 tu yang..
ada batu ni atas perut asfa..
batu tu panas2 lah...
but sedaplah benda tu atas perut asfa..
then kan asfa toleh kanan..
ehh ada baby... hihi
semuaanya cute..
and.. dorang tiga2 ada babak..
ada sekali lahh.. asfa tidur..
dia tak perasan kali asfa sedar sikit..
asfa tengok dia kiss dahi baby tuu..
tiga2 baby tu dia kiss.. asfa pun kena kiss jugaa.. but bukan kat dahi lahh hahahahaha.. lol
eventhough i hv a baby kan..
he is still my favourite one hahahaha..

missing him so much..
please let me love you..
let me hold ur hand forever...
let me turn ur tears to rainbows..

i will make it worth it.. ❤

No comments:

Post a Comment

Blinking Domo