Tuesday, 28 February 2017

i warn you.. his mine!

Dear diary...
bila lama2 renung muka dia kan..
do u wanna what im thinking?..
"wow.. for real, that guy is mine.."
hahahahaha...
memang tak pernah tefikir pun yg
diri ni.. dapat jadi sebahagian dr hidup diaa kan.. and tak pernah temimpi pun.. sampailah.. dia sendiri yang muncul kan diri..

makin kenal diaa..
makin banyak yang asfa nak tau sal dia.. kalau bole.. nak tahu dr smua cerita dia.. dr dia lahir jaa d duniaa ni.. sampai lahh sekarang..
and actually, i really hope i can meet him sooner than this..
but sokaylahhh dapat kenal diaa pun dh buat asfa besyukur sangat dah..

actually lah...
asfa lama dh nak post sal dia d insta smuaa apa...
but, mau tau apa yg asfa x tahan?
asfa tak tahan tengok pempuan lain like2 gambar bui asfa ... niii..
asfa nemau pempuan lain tgok bui asfa.. biar asfa jaa lah.. tgok diaa..
dia asfa punyaa kan.. so what ..
asfa jaa lah le hayati muka amjan tuu..
pempuan lain xle..
tp, tuulahh..
his mine..
i want em know.. his mine..
my one and only...

so, my last word lahh..
mohd hamzan bin jamaludin tu ..
mine.. hahahaha..
eventhough kalau asfa tak pernah cerita pun sal dia...
tak post pun sal dia..
dia tetap asfa punyaa juga..
and im gonna keep him forever..
not in ma pocket..
not in ma purse..
but here ❤..
in my heart..
kbaii


No comments:

Post a Comment

Blinking Domo