Tuesday, 17 January 2017

my birthday 17/01/17

Dear diary..
its my birthday today..
tua dah asfaa ya ampuunn.
cant believe that im 20 now..
bahh cepatlahh tuaa.. mau kawin hahahaha..

asfa menunggu juak lahh sampai midnight smlm..
sekali kan.. krik2 ouhh hahahaha..
sangka ada kwn wish midnight kan..
hmmmph sekalinya xda.. haha
menyepiii jaa lahh smlm..
sepi jaa smlm.. layan movie jaa..
asfa sedih jugalah smlm
sebab tau amjan sakit kan.. hmm
ntahlah dia selalu dh sakit skrg..
risau asfa hmm..
dapat doa jaa lah yg dia sihat n sembuh cepat.. amiin

then tyme pagi..
i got a kiss from my mom..
asfa tido masih tyme tuu..
u guys know.. at first i dream that its amjan kissing me.. hahaha..
kissing me while saying happy birthday..
tekejut juaa lah..
i tot it just a dream..
rupanya real haha.. cuma bukan amjan lah.. itu ibu.. hahaha
then lepas ibu kiss.. abh whispered..
happy birthday..
its such a good morning lahh..
bersyukur sangat lahh masih dapat sambut birthday dengan ibu, abah, kakak n adik asfa.. ❤❤❤❤

and.. sejak bangun pagi tuu..
asfa asyik menunggu jaa..
tunggu.. tunggu n tunggu..
tunggu apa? tunggu text dr dia hahaha..
but.. org lain yg text n kol asfa spnjang hari ni..
u know? what i really love bout birthday? ur long lost friend will suddenly text n wish you.. and tyme tuu lah jugaa kita dapat tahu kabar dorang.. and terbuktilah mmg..
byk unknown number yg kol n whatsapp.. ada jugalah org yg asfa x sangka akan wish asfa.. but dia wish asfa tahun ni.. ada juga org yg asfa harap sangat dia wish asfa.. but sadly.. dia tak wish pun asfa.. sedih sangatlah..
and paling lol..
asfa selama ni tak kenal pun sapa2 dr coursemate asfa.. but kan..
netau lah dr fb kali dorg tau birthday asfa hahaha.. dua org jaa dr 70 org yg wish tu asfa kenal.. sorrylahh..
i will be a friendly but not too friendly coursemate tahun ni k.. ❤

and u know..
cerita kes asfa tunggu amjan wish tuu..
sampai mlm jualahh asfa tunggu..
i really tot he forget dahh..
but if he didnt wish pun.. im still okay..
sbb asfa lebih risau sal kesihatannya..
so.. redha dh tyme maghrib tuu haha..
but suddenly kan.. dia kol..
and wish for me..
memang gembira sangat lah tyme tuu..
asfa nak sangat dengar dia wish dr mulut ny sendiri.. mmg tenang lah rasa tyme tuu ❤❤❤..

asfa tak minta lebih pun..
amjan jd bui asfa till now pun..
its one of the best present ever..
asfa tau tak dapat nak sambut befday ngn diaa.. so sbb tuu lah nak jumpa dia sgt2.. tyme asfa balik..
meeting him, seeing him with my own eyes, touching him, kissing n hugging.. all the memories with him.. are the best present ever.. segala kasih sayang yg selama ni dia beri kat asfa.. dia jaga asfa.. selalu ada untuk asfa.. asfa dah kira besyukur dh untuk semua..
lagi2 kesetiaan n kejujuran yg dia beri dlm relay ni..
asfa beharap sangat.. relay ni akan kekal. amiin ❤❤❤ thanks dear for wishing me..

jaga diri bang.. semoga cepat sembuh
❤ love from me

No comments:

Post a Comment

Blinking Domo