Wednesday, 18 January 2017

missing him is just my routine now

Dear diary..
hmmm ahad t dapat dah dia buka memo baru..

ndaalahh asfa cuma teingat
the first tyme i text him goodnight..
tyme tuu kami belum relay gik..
but time tuu asfa otw mau balik tawau..
tyme dlm bas asfa text dia..
asfa suka dah amjan tyme tuu..
but instead i said i miss you..
i text him a goodnight text.. tehee..
sbb time tuu asfa netau kalau dia suka asfa or tak.. sajaa jak bg text tuu..
but kan i tot dia nda bls..
sbb km bkwn jaa time tuu..
sekali kn.. tekejut juaa lh..
yg dia mmbls juaa..
but kejap jaa lh.. sbb dia xda kedit dh hahaha..

i dunno lahh
since then.. i cant stop talking with him..
cant stop think bout him..
asfa mmg dh ckp dah benda ni byk kali..
and trust me.. i cant even stop talking bout him..
bukti jaa lahh
mau setahun dah asfa tulis blog sal dia..
maybe dah 200+ muka surat dah..
and it will continue to 200++ more pages soon..

setiap malam lahh..
stiap malam kalau tak bekol ngn dia..
memang rindu sangat lah ngan dia..
mcm slalu lah..
dengar semua recording..
baca old conversation..
klu xle tido tulis blog.. klu ada masa..
then.. tido dgn niat dpt jumpa diaa dlm mimpi..

syukurlah.. dia sehat dh karang..
such a relief..
semoga tambah sihat bang..
rindu kaw.. ❤

No comments:

Post a Comment

Blinking Domo