Friday, 20 January 2017

dia tido dah faa.. hm

Dear diary..
hmm asfa tulis blog ni bukan apa..
asfa rindu amjan jaa..
ehmm kol?
mau 10+ dah asfa kol hahaha
dia silent phone kot
or maybe dia vibrate jaa phone dia..
or maybe phone ny mmg bunyi..
dia jaa yg lena sgt tido hahaha..

"kau bawa diriku ke dlm hidupmu,
kau basuh diriku dgn kasih sayang..
senyum mu juga sedihmu adalah hidupku, kau sentuh cintaku dgn lembut.. dgn sejuta warna"..

hmm.. mmg dia bgun esok dah lah ni..
tau asfa tgh bygkn apa krg?
asfa byg.. mcm mn lah gaya amjan tido karang.. hahaha
pelok bantal ka dia..
guna selimut ka dia..
mengorok ka dia..
hmm mimpi apa dia..

my life wont be perfect without him..
my life wont be as perfect as now..

hmm memang setiap mlm bole kira lah asfa mimpi dia ke tak..
yang pelik tu kalau asfa tak mimpi dia..
tu yang pelik..
hmm i hope dia tebangun ouhh sekarang.. cubalah dia mimpi hantu kn.. so tebngun dia hahaha..
hmm.. rindu jaa..

bahhh daripada terus camni..
asfa nak tido lh.. mn tahu bole lepak ngn dia dlm mimpi tehee...
goodnight my husband ❤

No comments:

Post a Comment

Blinking Domo