Sunday, 15 January 2017

true love do exist ❤

Dear diary..
i guess a dream do come true..

loving him is the best part of my life..
and.. seeing him happy and laughing..
r totally the best thing happen..

everything that happen lastday..
on 14th Jan 2017..
from dawn till noon..
semuaa asfa sukaa..
how he look at me..
how he smile at me..
how he shout out my name..
how he touch me..
how he kiss me..
how he hold my hand..
how he hug me real tight..
and how he make me feel..

memang..
tambah rindu rindu rindu.. gilaa
dah ngan dia..

kalau dulu kan..
seriously.. kalau asfa start dh minat sorg kan.. kalau asfa byg muka dia.. asfa akan automatic le ingt muka dia tnpa tgok pic..
but asfa heranlahh tyme first relay ngan dia.. susah asfa mau byg muka diaa.. at first lah...
sbb kalau asfa mint dh sgt org kan..
senang jaa ingat muka diaa..
but ngan diaa.. asfa heran lah tyme first.. napa susah sgt nak ingt muka diaa..?
but sekarang.. mmg gila beza ngn dulu..
muka amjan mmg melekat dh lah dlm otak hahahaha..
mmg nda bole tanggal lah kali muka nyaa di otak.. hahaha.. suda di gam guna gam gajah.. di stepler laih.. lepas tu di selotep laiihhh.. nahhh kw pikir.. hahahaha..
kalau dulu nak ingt sgt muka dia..
skrg x pikir pun..
automatik mmg muka nya di bayang hahaha.. and sekarang kalau mau tanggal muka dr pikiran asfa ni..
guna cara apa2 jak laahhh..
guna pemadam ka.. liquidpaper..
even clorox kaa kau gunaa..  ndaa hilang jugaa muka amjan di otak asfa ni hahahahaha.. diberus kaa dengn sikat dawai.. mmg jgn harap lah mw hilg..
satu benda jaa lah yg le kasi hilg..
org tu sendiri jaa bole..
thats all..

i dunno lah..
if dia tahu.. amjan tanya azam asfa tahun ni.. but dia tak tahu azam asfa taun lalu.. teheee..
yaa mmglahh azam tahun lalu satu2 nyaa asfa nak dpt result yg baik lah dpt masukkn asfa dlm uni..
but azam paling utama..
"i just hope i can be one of the most important person in his life"..
mmg first2.. mcm susah juaa lah..
n fikir kalau dia setakat sayang asfa..
at least lahh asfa okay juaa..

azam tu mulaa tyme kenal amjan juaa lah.. sbb nemau breakup gik kan..
so, im telling myself.. i just wanna try my best on him.. if i cant.. i givup !
tuu ja lah.. and sekarang asfa happy sangat.. sebab dapat tersenarai dlm org paling amjan sayangg yeayy hahaha..
best kan disayang? and menyayangi org yg sayang kita pun best.. ❤

asfa teingt juaa lahh..
tyme diaa pgg tgn asfa in public..
and tyme dlm lif tuu..
hahahaha..
asfa pgg tgn diaa kan..
ntah lahh happy sangat kn tyme tu..
tehee..

sangat happy lah..
amjan suka juaa hadiah asfa hahahaha..
actually asfa lama dh nak bagi siapa2 jaa lah benda ni.. and sebab sayang amjan sangat kan.. mau tgok dia happy
at least lahh asfa le buat amjan happy dengan benda kecil n usaha asfa sendiri ni.. tp tefikir juaalah.. tyme nak buat tu..
amjan suka kaa benda camni?
sbb benda2 camni gegurl jaa bh yg suka.. kalau mau bg lelaki... nda prna juaa asfa tgok org buat.. hahaha..
tp tuulah kan.. drpd mereput dalam bilik menunggu balik aritu..
padahal suda pun kemas barang..
kasi keluar laihhh semua brg..
and i start writing..
asfa tulis jaa lahh apa yg asfa fikir tyme tuu hahahaha.. asfa pun nda ingat apa yg asfa suda tulis..
tp lucu lahh tyme dia tanyaa..
"faa guna apa kau lekat ni? susah dibuka" hahahaha..
asfa guna doubletape..
tp tuu gam ndaa membntu..
kalau asfa simpn dlm gelas tuu tebuka balik.. sekali menggeram kn ngn benda tuuu.. tyme asfa lekat tuu.. asfa tekan kuat2 supayaa nda tebuka hahahaha..
harini.. hari ketiga diaa.. 5 hari lagi dia kena tunggu to open another new memo.. gembiralah jugaa dia happy.. dengan benda tuu.. and lucu juaa lah tyme diaa baca every memos yg dia buka smlm.. and replied everything that i wrote.. hagahaha..
amjan ngaku lahh tak sweet.. but tu tak bermakna dia x layan benda sweet kn?..
kalau pempuan sekarang minat gila2 ngan artis laki korea.. bg barg semuaa apa.. ngn artis yg entah kenal dorg ke tak.. asfa sini.. gilaaa kan amjan hahahaha.. im proud to say lahh..
that im his fan..

asfa tau..
memang ramai lah laki lebih baik drpd amjan.. yeah i knew it..
tp.. dalam banyak2 laki tuu..
asfa pilih dia..
setiap org ada kelebihn n kekurgn..
asfa suka smua kelebihan yg amjan ada.. and asfa terima smua kekurgnnya.. sebelum relay n stay serious ngn relay ni.. tuu lahh benda asfa dh mmg tetapkn dlm diri..
as i said.. im holding on with my prinsip.. 80/20% rules..
ingat kan prinsip ni???
tak bermakna lahh.. jika kau dapat yg 20% yg kurg dlm diri sorang tuu.. kau dpt ngn org lain.. tak bermakna lahh asfa le happy ngn diaa.. sebab kita netau maybe org yg kaw rasa kw happy tuu.. maybe dia ada 20% tu syak..
and jangan syakk sbb kekurgn tuu..
u leave the most precious person in ur life.. i will said that.. u re totally insane if u re doing that..!!

so.. malas lahh nak pikir sal org lain..
pikir amjan jaa lah.. hahahaha
asfa harap jaa lah..
amjan sentiasa sehat n happy tahun ni..
thats all i want this year..
asfa sayang sangat dah ngan amjan..
i cant loss him..
i wont leave him either..
coz thats my fear..
kepada ex2 amjan yg dh biar amjan pergi tuu.. makashi lahh sgt2 hahahaha..
sbb kalu dorg nda break.. maybe asfa stay single jaa tahun ni..
thanks lahh yaa hahahaha..
and jangan harap lahh kamu le amek balik amjan dr asfa.. bunuh t hahahaha..
takpalah.. biar lahh asfa jaga diaa..
asfa nak jaga amjan.. sampai bila2..
nak selalu ada ngan diaa..

Mohd Hamzan .. love you ❤

No comments:

Post a Comment

Blinking Domo