Friday, 17 June 2016

hati... ❤

Dear diary..


there's too much.. unsaid thoughts..
semuaaa.. org suwuh asfa...
jangan telampau sayang ngn dia..
jangan mengharap sangat..
takut.. diri sendiri yang sakit..

asfa pun sekarang.. mcm malas dah nak luah perasaan ni.. 
ndak sudah dia melting ni ngn kata2 asfa.. haha
so... ndapayahlahhh buat semua tu sudah

tapi... tu lah.. 
semakin asfa try x nak ganggu dia...
semakin hati macam.. nak chat je smua apa... 
mau menangis jak smlm... tak dpt kol dia.. but then lega gilaa.. bila dia tesedar.. "I miss him" 

asfa.. rindu morning text dia...
rindu nak kacau dia pagi²..
rindu nak borak till midnight sal benda bodoh ngan dia...
susah dh nak buat semua benda tu sekarang... 

smua.. akan tinggal kenangan jak t..
and.. semakin hari akan semakin sibuk..
and I'm just doing nothing..
just see and feel how fast the time goes by...

yeah... I stop counting days..
just...
I'm just scared..
everyday.. the numbers become lesser..
and lesser.. 
Im just afraid...
so... I don't count..it anymore..

lama dh tak dengar amjan nyanyi kan?
rindu jak eh... 
rasa besyukur sangat ni...
dia masih jugak sayang asfa...
rasa sedih ni... biarlah asfa simpan sendiri jak... 

sebab.. balik² macam asfa sedih bilang..
so.. diam je lah.. 
be happy syak...
bukan asfa.. kalau sedih jak selalu... 

k then... asfa nak jadi kulat lagi..
hahaha.. bekulat2 ni rumah..
menternak lemak..
selamat berpuasa..

oh yaa.. its 17 of June right..
happy birthday lah.. buat siapa yg birthday Ari ni...

s
a
y
a
n
g

a
m
j
a
n





No comments:

Post a Comment

Blinking Domo