Sunday, 19 June 2016

Happy Birthday Abang Amjan ❤


dear diary...
harini hari jadi bui ku...
20 jun 1996...
lahirlahh seorang insan yg paling aku sayang.. thanks lah tuk mam dia..
sbb telah lahirkn seorang insan yg cukup membawa erti maniss dlm kehidupanku sekarang..

Mohd Hamzan Jamaludin
seorang yang penyayang..
and asfa rasa.. dia lebih penyayang drpd asfa.. 
seorang yang sangat setia.. 
even though dia pendiam but u will never guess a million thoughts that he have.. 
seorang yg sangat berpgg tguh ngn prinsip dia.. 
romantik for certain time jak.. 
bersifat merendah diri..
bertanggungjwb..
pemalu tuu adalah sikit hahha..

bole dikataknlah.. smua first impression terhadap dia salah..
terok ni asfa ...

walaupun .. dia kata..
thun ni birthday dia mcm.. tak sehappy thun lepas.. 
but.. entahlah.. asfa rasa besyukur sgt...
umur dia masih pnjg lagi..
and I still can talk and love him today..
spend time n night wif him..
walaupun lah.. asfa ni tak pandai memujuk.. coz I have so much to say.. and I can't describe how my feeling is..

hanya doa jak yang dapat asfa hadiahkan...
rasa happy jak lah tahun ni.. 
biarpun birthday asfa .. tyme tu dia blom muncul gik.. but at least.. birthday org yg asfa syg sgt.. asfa dpt wish kn dia... 
asfa ni.. sbg girl dia.. mau jugak post birthday nya.. 
but biarlah asfa ngn amjan jak tau..

sayang.. happy birthday.. 
semoga.. tahun depan dapat gik wish birthday..mu
walaupun kau d semenanjung dah nanti.. di luar negara ka apa..
tetap jugak namamu sentiasa dihati..

semoga.. harimu sentiasa ceria..
indah dan dipermudahkn oleh Allah..
sentiasa sihat dan lebih success..

terima kasih sayang.. ❤
terima kasih kerana telah menjadi salah satu keindahan dan kemanisan dalam hidupku.. 
dirimu.. takkan ku lupakan.. 




No comments:

Post a Comment

Blinking Domo