Monday, 22 February 2016

missing.. u

Assalamualaikum guys..
hurmm.. susahlah.. nak tidur..
tu lah ni post.. he he

abam? abam amjan tido dah ni..
yup.. netau ni.. asal dia cakap nak tido jak.. mesti sy sedih.. silly right?
entahlah.. I just like to chat.. and spend my time wif him..
yup.. I have many problems..
its just like ... only when I spend my time with him. I can be happy and smile...

tapikan.. takut jugak ni. takut kalau sy selalu ganggu dia.. .. tu lah mcm x maw biasakan slalu chat ngan dia. takut dia rimas t. hurmm.. sbb kn sy dulu camni lh ngn ex sy. balik² sy text..
then maybe lah dia bosan n rimas ni dgn sy.. hurmm sy tidak maw jak ni perkara camtu berulang.. sakit sua hati sy.. hopefully lah dia dpt faham sy ni.. sy ni seorang yg gadis yg sgt annoying jugak ni..huhu.. I just want him to be happy.. and I will be there for him..❤
 btw gudnight guys.. love u..
muaahhhh


No comments:

Post a Comment

Blinking Domo